Framtid

Som tidigare inlägg avslöjat, så är semester ett ord som inte existerar i Eratos vokabulär (undantaget Ebba Körlof). Ska man ta över världen finns ingen tid för hängmattor. Så, medans vanliga dödliga slappnar av i solen sitter vi inne och planerar nästa steg. Ett smakprov av vad som komma skall får ni här:

Erato och självupptagenhet.

Nej, vi vet. Det är inte alls häftigt att googla sig själv. Men ibland kan man faktiskt inte låta bli. Det är den där pirrande känslan av att någonting är förbjudet som gör att man ibland råkar skriva in sitt namn i den lockande sökrutan.
Att bildgoogla ger helt klart den största kicken.

Dessa bilder kommer fram om man googlar "Erato":
Dessa sökresultat gjorde oss extremt lyckliga eftersom vi:

1. Är ett gäng glada tjejer. (Förmedlas i bild 1.)
2. Tycker om att plocka snäckor. (Förmedlas i bild 2.)
3. Tycker om musik och vet hur man poserar på ett "säljande" vis. (Förmedlas i bild 1 och 3.)Mitt sommarlov, vad jätteskönt mitt sommarlov ska bli.

Nej. Vi har inte tagit bloggsommarlov. Hur ska vi då komma upp i Kissies besökarantal? (..som ju självfallet är vårt mål.) Vi harvar på här med bloggandet, även om Erato som sångensemble tagit sommarlov.

Så.. Vad gör alla i sommar?

Amanda -
Eratos egna läkarstudent- drar till Norge för att jobba på sjukhus. Det är ungefär som att jobba i Sverige på sjukhus. Ja, fast på norska då. Vi i Erato är lite oroliga över framtida dialektala förändringar, men har lovat att skicka kassettband med inspelad svenska varje vecka, så att hon inte konverterar.

Petras sommarlov kommer till största del att spenderas på festivaler. Inte för att hon är någon sån där let's-get-dirty-in-the-moddafuckin'-lervälling-kind-of-girl utan eftersom hon har ett extraknäck på Red Bull där hon (bland annat)jobbar på festivaler. Förutom detta ska hon besöka "Cykelns dag" i Kristinehamn. Detta storslagna event bygger på att man: 1. Har en cykel (som man då givetvis cyklar på). 2. Cyklar ut till Kristinehamns hamn där alla invånare samlas runt en scen med.. mja, förmodligen ett dansband vid namn Lasse-Hugoz. 4. Gillar kombinationen av alkoholdoft, värmländska och foppatofflor. Som vi alla förstår har Petra planerat sin semester utifrån detta event.

Carro. Här har vi en redig dam som jobbar röven av sig när solen står som högst. På tal om event så är det exakt vad Carolina jobbar med, nämligen Scandinavian masters. Hon ska plocka bollar som hamnar i vattenhinder. Fem kronor per boll. Tydligen sjukt lukrativt.

Ebba Lovisa. Rykten säger att löneförhandlingen gick vägen tack vare "väl visad vänskapsvilja" i form av en tatuering på armen. Detta firades självfallet med Moët och en heldagsutflykt på en Segway. Ebba har också dragit på sig en ytterst märklig allergi- midsommarallergin. Tydligen får hon köttiga utslag då hon vistas nära människor runt just midsommar, så hon har hyrt en stuga i Luleå där hon är garanterad isolering.

Ebba Körre. Ja, här har vi ju inget annat än Eratos livsnjutare. Hon drar ner till södra Europa i några veckor, just chillin', wit da boy. Jobbigt. "Vi ska hyra en lägenhet, vem bor på hotell numera? Allvarligt?" Det har också börjat tisslas och tasslas om att en fotograf gärna ville ha henne som någon form av modell.. Solen, pojken, utseendet.. Det går bra nu.

Cliff hanger- Vad gör Sarah, Ida, Susanna och Sophie i sommar?
Stay tuned!Några tack!

Tack till VGMK för ett underbart samarbete, nästa gång sjunger vi på en färja, eller kör en street battle!
Tack till alla vänner och familjer som närvarade och gjorde fredagskvällen extra stämningsfull. Kärlek blandat med ölandedräkt är ju som bekant den bästa av kombinationer.

Och tack till vår bröliga hejarklack från stocken - kan vi hyra in er till varje konsert?

Det har varit en fin termin, tjejer. Puss så länge!Foto: Fredrik Hagström

RSS 2.0