Ny termin. Nya spelningar. Nya fans.Lars hade alltid haft ett gott öga till Erato. I höst skulle han minsann gå på varje spelning.

Good Luck Have Fun.

Tänkte bara säga att Ida och Sophie skall sjunga med Tommy Körberg ikväll. Eller, "Köriga Tompa", som vi brukar kalla honom.

Hoppas att han har hatten på sig. Han klär så bra i den.GLHF brudar! Nyp honom i rumpan från oss andra.

Way out West. Way out Fest. Far out Bäst.

Ah. Man kan ju lätt konstatera att Way out West var underbart.


Vi var 6 härliga Eratomedlemmar som möttes upp i Götlabörg och hängde i dagarna tre.
Värt att minnas:

1.
Susanna Davidssons presenterar maträtten "Igelkotten". (=Ett mosberg med istoppade varmkorvar för den oinvigde.)
2.
Ebba Lovisa Anderssons fråga till den maskotbeklädda personen vid WoW-entrén. "Får jag lägga en hoppspark i ditt huvud?". Det visade sig senare att maskoten (som liknade en kanin) gjorde reklam för Djurens rätt. Man kan tycka att Ebba Lovisas fingerspitzgefühlen var långt ifrån bra.
3.
Sarah Östbergs utspel på restaurangen. Det var nämligen så att Sarah ville fylla upp glasen på bordet med vatten. Detta resulterade i: 90% vatten på bordet, 9 % vatten i glasen, 1% arg Carolina.
4.
Petra Brohäll kutar iväg till korvmojen och köper en korv. Tyvärr snavar hon på spårvagnsspåret (det är inte lätt alla gånger) och skriker i ren desperation när hon ser korven lätta från brödet. Kvar på marken ligger hon med brödet sönderkramat i handen, ett par trasiga jeans och ketchup i ansiktet. Självklart stod det ett gäng securitasvakter två meter ifrån och skrattade.
5.
Amanda Wikströms låga alt-ton på en sånginspelning väckte frågan: "Hur många killar är ni i Erato?". Bra jobbat Mandy!


Helgens stjärna:
Susanna ger killarna i Hoffmaestro vårt visitkort. Inga konstigheter.


RSS 2.0