Idas sommarlov.

Ida har (efter det där hästbråket med Amanda) kommit till insikt. Låt oss inte gå in på några detaljer vad bråket rörde sig om, men det var helt klart ett övertramp från Idas sida att håna Amandas mjukishäst som tagits med till sångrepet. Amandas sista ord (som också avslutade bråket) var "..Har man aldrig levt nära hästar kommer man aldrig att förstå dem.."

Ida verkar ha tagit åt sig av denna pik och har valt att dedikera hela sin sommar åt att studera just hästar:


Erato spelar svåra.

Japp. Det är anledningen till det tunna bloggandet i sommar. Vi har nämligen hört att svårspelandet kan locka nya läsare.

I övrigt lever alla och frodas. För något inlägg sedan lovade vi att berätta vad alla gör i sommar, så här kommer fortsättningen:

Susanna, som tyvärr flyttat tillbaka till Göteborg efter en succéperiod av pluggspexochsång har fått jobb. Jo. Hon är riktigt vuxen nu.
I och med vuxenlivet bestämde sig Susanna också för att odla perlargoner på sin balkong, köpa virkade tavlor samt gå med i Postkodlotteriet. Någon viskade också i mitt öra att hon till och med att hon, för att inte lämna studierna helt, anmält sig till kursen Djurparksdjurens beteende:

* Djurparksdjurens beteende (Distans, Deltid), 10 poäng på SLU.
Denna distanskurs riktar sig till dig som är intresserad av djurs beteende, både vilda och domesticerade. Det finns många olika typer av djur på våra djurparker men de påverkas alla av begränsningar vad gäller djurmiljön. Hur olika miljöer påverkar djurs beteende på djurparker är fokus i denna kurs och hur man kan bygga miljöer som bättre tar hänsyn till att djuren behöver få bete sig naturligt.


Sarah skrev ju den där stekheta sommarplågan med Le brinque och har nu skördat framgångar med hiten. Jag har till och med hört historier berättas där folk namedropat hennes namn för att komma in på europas festaste klubbar. "Do you know who I am? I'm Sarah Östbergs friend".. Genast backar vakterna tillbaka och viskar till varandra, och man visas upp till VIP-hyllan på momangen.
"..Say hi to Sarah from me.."

RSS 2.0