Möt tre Erato-medlemmar.


Sarah Östberg - den krulliga/ frodigt galna medlemmen.
Sarah har varit en del av Erato sedan begynnelsen. Hon är inte bara "de fyra s:en" (snygg, singel, smart och sarmig - finsk stavning), hon är en jävel på att sjunga också. Hennes register är brett, sjunger sopran- och alt-stämmor om vartannat.
Någonting negativt om denna krullhåriga kvinna? När Sarah bestämmer låtvalet är det tyvärr Thomas Ledin som gäller.

I övrigt är den här bruden Eratos gladaste medlem. Tänk er den gladaste personen på jorden. Sedan gångrar ni den personen med 100. Det är Sarah.Ebba Körlof - den moderata, eleganta smokebitchen i Erato.
Här, mina damer och herrar, har vi en dam som är bra på det mesta; hon kan sticka, hon kan klippa frisyrer och leverera humoristiska iakttagelser som ingen annan. Ebba kom in i Erato ett halvår efter dess start. Hon sjöng frisyrerna av oss och vi insåg på en gång att vi måste ha med denna dam i gänget. (Ebba höjde hipphetsnivån med 1000%) Med en bluesig och stark stämma blev Ebbas plats i vokalensemblen säkrad. Maria Edwertz - Värmländska när det är som bäst.
Detta är Eratos förmodligen mest upptagna brud. Är det inte åtaganden inom föreningar så är det skidresor som ska anordnas. Alla sliter i henne.
Maria är en av de två brudarna som Erato snodde från ÖG-kören. Hon kom och sjöng en reggaeversion av "My heart will go on" på sin audition. Nej, det gjorde hon inte. Men det hade varit roligt.
Golvade oss gjorde hon i vilket fall som helst vilket resulterade i att omvärlden nu fick veta att Christer Sjögren inte längre är Värmlands mest lysande stjärna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0