Söndagstankar..

Ebba Körlof kan spela trumpet, Susanna kan spela piano, Petra kan spela näsflöjt och Amanda kan bemästra alla andra instrument. Det är abolut inget krav att man ska kunna spela ett instrument för att vara med i Erato, verkligen inte. Men om vi någon gång tröttnat på att vara en vokalensemble så är det ju härligt att veta att man kan bilda ett band. Erato som band.. Smaka på dom orden.. Mmm.. Fan, Takida klarade ju av det. Hur svårt kan det vara?

Då slipper vi oroa oss över vårt kassa scenspråk och får en legitim anledning att dölja våra svennebanankroppsrytmer bakom instrument istället! AMAZING! 
Det här med gemensamma moves ser bara patetiskt ut kom vi fram till när vi i efterhand studerade någon filmsnutt där vi gjorde ett tappert försök till att appellera till publikens visuella upplevelse. (..Någon glömmer den alldeles för simpla koreografin, någon gör rörelserna liite långsammare än alla andra, någon har svårt att sjunga samtidigt, någon tittar ner på fötterna och räknar..)

Men så ibland när vi har auditions dyker det upp någon som kan bemästra allt: sjunga, dansa, spela instrument.. You fuckin' name it. Men så är det ändå något som fattas.. Åldern:

http://www.youtube.com/watch?v=KNHLywCfnHI&feature=relatedKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0