Veckans Eratosingel:

Ikväll skall Carolina Sandström ut och dansa. På stocken.
Just ja.. Hon är singel.

Ja.. Det var bara det vi ville säga.Kommentarer
Postat av: Abbe

Sending out invitations? Konkurrensen om eratotjejerna hårdnar när ni håller på så där.

2011-10-17 @ 22:14:26
Postat av: Erato

Det gäller att vara snabb och visa framfötterna Herr Abbe.

2011-10-17 @ 22:50:14
Postat av: Andreas Altermann

Igbland är man lite trött,så att man är som man druckit sig ung och snygg igen. Så första tanken var att skriva: Inte fan vill man se en sådan verkligen snygg kvinna gå ut och dansa singel.. en vecka försent.. Och så nyktrar jag till och inser det är inte en vecka försent.. det är jag som är 30 år för gammal.. men.. man kanske får ge en komplimang till damen i fråga och säga att det är första gången sedan 1982 jag har velat gå och dansa i Uppsala, -- i alla fall för ett sekundsnabbt kort ögonblick innan jag insåg fakta.. Fast då.. 1982 så gick jag på Snärkes och vågade dansa med tjejen i Leopardbyxorna... och tja.. jo, vi mer än dansade i två månader ... tills jag gick dit, i stället för att sitta och skriva, och upptäckte hon dansade med någon annan den kvällen.. Som det kan bli. Och jag som egentligen bara ville skriva ni sjunger så bra..

2011-10-25 @ 17:14:31
Postat av: Beundrare

Hej,

Jag förstår att detta inlägg bör vara en hyllning till Carolina. Men jag måste få ge en ovation till Petra Brohäll.Jag hade lyckan att få sitta brevid henne på en stock ute i skogen framför en brasa för ett par år sedan. En snubbe lirade gura och Petra sjöng så att varenda hårstrå reste sig. Vi var ju inte ensamma utan vi var säkert 40 personer där ute i mörkret men när man stängde sina ögon så var det kärlek. Tack Petra för att du fick mig att känna.PS

Jag tänker fortfarande på den situationen fortfarande och blir lite kär.

2011-10-31 @ 12:01:39
Postat av: fred

Thank you for the big one post here. In spite of the fact that your site is in French, they are still able to understand some things with my pocket dictionary. Pray to take place them in arrival because yours post are the best!

2012-04-19 @ 18:10:24
URL: http://www.genericnolvadex.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0