Blåbär/Nyförvärv.Ida - Eratos svar på Mariah Carey.
Den här lilla snärtan kom tillsammans med Sophie (nedan) på audition i höstas, och vi insåg snabbt att dessa damer endast fanns att beställa som tvåpack. Vilket inte gjorde oss någonting eftersom båda två charmade brallorna av oss på en gång (Sarah blev så tagen av Idas sång att hon förtvivlat ropade "Älskling" efter henne när hon gick).
Ida är även nordisk mästare i wailing, och hennes röst är så stark att det finns berättelser om hur hon en gång delade ett hav i Egypten några hundra år före Kristus, helt enkelt genom att ta ton. En snubbe med käpp kallad Moses skulle senare ta åt sig all kredd för bragden.
Ida jobbar även på ett bageri, något vi hoppas kunna dra nytta av framöver.
Sophie - Eratos svar på Mel B.

Vad har Mel B i Spice Girls, AJ i Backstreet boys och Camilla Henemark i Army of lovers gemensamt?
De har alla kommit in på den obligatoriska utlänningskvoten som alla band och grupper har. Erato ville inte vara sämre så vi såg vår chans när denna halvbelgiska skönhet trädde in i auditionrummet. Och till skillnad från alla supersvennar i Erato är Sophie den enda med rytm i blodet som klarar av att klappa på 2:an och 4:an. (Vi vet, hon ser blond ut på bilden men när hon sökte hade hon svart afro. Nej, det är bara hittepå. Rent ljug faktiskt.)
Sophie är en otroligt lugn, säker och smart ung dam med en vacker alt-ton som krossar pojkhjärtan på löpande band. Och nu tänkte vi krossa några hjärtan till: Sophie är nämligen upptagen, hon har både pojkvän och Erato. And we won't let her go.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0